Die ene kans waar we stiekem van droomden

Dan is hij daar; die ene kans waar we stiekem allebei al een tijd van droomden.

Dromen zijn er om waar te maken en dus gaan wij die stap wagen. Hoe spannend, maar wat een gaaf idee. En van één idee komen er nog veel meer. Kadootjes inpakken, een mooie kop koffie schenken, een taartje eten van het Ons Tweede Thuis, een huiskamergevoel creëren.. Eigenlijk teveel om op te noemen!

Thuis bij Diana zijn er drie pubers en bij Esther één kleuter, maar er is genoeg tijd om onze plannen waar te maken en om een nieuwe aanwinst in Kudelstaart te gaan neer zetten! Het oude pand van de RegioBank gaan we omtoveren tot een prachtige woonkamer, met daarin overal leuke “hebbedingen” om kado te geven. Of als je denkt, wacht eens even, dan kan je het ook gewoon jezelf kado geven!

De naam Die2 staat voor vriendinnen die elkaar al vanaf de peuterspeelzaal kennen en vaak samen worden gesignaleerd. Dus wordt ons motto ‘Even naar die 2’. Onze winkel opent 2 november. Veel plezier!

Liefs,
Esther & Diana

1 reactie

  1. Leonie

    Deze dames hebben zulke leuke en mooie spullen .
    Mocht je ergens maar één van zien liggen en je wil er eigenlijk twee, dan gaan ze voor je kijken of ze daar nog aan kunnen komen.
    Altijd gastvrij, echt dat lekkere dorpse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *